Evenimentele business și profesionale care contează

Abonează-te la newsletter-ul EventsOnline

Te rugăm să alegi unul sau mai multe domenii de interes din care dorești să primești newsletter-ul nostru săptămânal.


Abonarea la newsletterreprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletter în legătură cu evenimentele publicate pe EventsOnline.ro.

Prin intermediul newsletter-ului primești periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală EventsOnline.ro(inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informatii despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată poți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener.

Ai în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări conținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.

Dacă ești de acord să primesti comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletterul aferent platformei digitale EventsOnline.ro, te rugăm să completezi formularul, să îți exprimi opțiunile în cadrul acestuia și să dai click mai jos pe butonul MĂ ABONEZ.

Important! După ce dai click pe butonul MĂ ABONEZ din formular, vei primi pe adresa cu care te-ai înregistrat un email cu un link de confirmare. Te rugăm să urmărești acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmi utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.
Vă rugăm să alegeți una sau mai multe domenii de interes din care doriți să primiți newslettere.
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Please enable the javascript to submit this form

Please enable the javascript to submit this form

Parteneri

Powered by