Evenimentele business și profesionale care contează

Newsletter VECHI

Abonare Newsletter EventsOnline

Abonarea la newsletterreprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletter în legătură cu evenimentele publicate pe EventsOnline.ro.

Prin intermediul newsletter-ului primeștiperiodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală EventsOnline.ro(inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informatii despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată poți primirapoartele noastre speciale, respectivinvitații la diverse evenimente organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener.

Ai în permanență, în modgratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicăriconținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.

Dacă ești de acord să primesti comunicăriprofesionale și comerciale conținute în newsletterul aferent platformei digitale EventsOnline.ro, te rugăm să completezi formularul, să îți exprimi opțiunile în cadrul acestuia și să dai click mai jos pe butonulMĂ ABONEZ.

Important!După ce dai click pe butonul MĂ ABONEZ din formular, vei primi pe adresa cu care te-ai înregistrat un email cu un link de confirmare. Te rugăm să urmărești acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmi utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.

[newsletter_form form="1"]

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by