Evenimentele business și profesionale care contează

EventsOnline și Asociația „DA, și eu pot!”, parteneri în promovarea gestionării corecte a diabetului zaharat!

Am lucrat la încă un parteneriat, alături de Asociația „DA, și eu pot!”, pentru promovarea evenimentelor care contribuie la prevenirea, tratarea sau gestionarea corectă a diabetului zaharat.

Asociația „DA, și eu pot!” a aparut cu scopul de a identifica, iniția, organiza și promova orice acțiune care poate contribui la prevenirea, combaterea, tratarea, monitorizarea și gestionarea corectă a diabetului zaharat, la nivelul mijloacelor și tehnicii medicale existente în acest domeniu, la nivel mondial.

***

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante noutăți, cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit, aici!