Evenimentele business și profesionale care contează

Ziua Internationala a Hemofiliei- ”Hemofilia Cross”, în Parcul Central din Buziaş

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 16 2019
Expired!

Interval orar

3:00 pm - 7:00 pm

Despre eveniment

Asociația Română de Hemofilie și Centrul Medical “Cristian Serban” din Buziaș vor organiza de Ziua Internațională a Hemofiliei actiuni memorabile. Acestea vor avea loc in data de 16 aprilie 2019.

Prima dintre acestea se refera deja la cunoscutul Hemofilia Cros, “Astazi alergi in locul meu, maine alergam impreuna”, ajuns la editia cu numaru trei, bucurandu-se de sustinerea unui numar mare de participanti. Acesta va desfasura începand cu ora 15:00, în Parcul Central al orașului Buziaș.

Cea de-a doua manifestare va avea loc in incinta Centrului Medical Cristian Serban din Buzias, incepand cu ora 18.00 si se refera la un concert extraordinar de nai sustinut de maestrul Nicolae Voiculet. Este o ocazie cu totul deosebita ca limbajul universal al muzicii sa rasune in inimile oamenilor care traiesc speranta unor zile mai bune.
Acest eveniment se dorește a fi o modalitate de constientizare a importantei profilaxiei si a tratamentului la domiciliu pentru fiecare bolnav cu hemofilie din aceasta tara.

Materialul integral poate fi citit pe www.dcnews.ro.

Organizator

Asociatia Romana de Hemofilie
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by