devine

Zilele Spitalului Clinic “Dr. C. I. Parhon” Iași

Distribuie:

Data

iun. 15 - 17 2022
Expired!

Locație

SPITALUL CLINIC “DR. C. I. PARHON”
Iasi
Website
https://www.parhoniasi.ro/

Despre eveniment

În perioada 15 – 17 iunie 2022, se vor desfășura în format hibrid Zilele Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon”, Iași.

Evenimentul este la prima ediție și este organizat de Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon Iași” sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Primăria Municipiului Iași și va fi creditat de către Colegiul Medicilor Iași și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Lucrările conferinței se vor desfășura în format hibrid, deschiderea oficială va avea loc miercuri 15 iunie în Aula “Alexandru Brăescu”, clădirea “Nicolae Leon“ – UMF Iași, iar timp de 3 zile Aula “Alexandru Brăescu va fi gazdă pentru aproximativ 200 de participanți, printre care și alocutori internaționali și naționali, experți locali, formatori de opinie în domeniul nefrologie, urologie, transplant renal, terapie intensiva, și geriatrie, care vor susține prezentări cu un mare aport științific pentru societatea medicală românească și domenii conexe.

Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon” este un centru de excelență pentru pacienții cu afecțiuni ale rinichiului care deservește, fără a se limita la aceasta, toată zona Moldovei. Acesta asigură servicii medicale complexe, având o abordare pluridisciplinară, în conformitate cu cele mai noi strategii de diagnostic și tratament, pentru o largă varietate de patologii.

Organizator

Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon” Iași
Website
https://www.parhoniasi.ro/
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! 
Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de
interes pentru tine. Gratuit.