Evenimentele business și profesionale care contează

Webinar – Implementarea soluțiilor tale de startup cu clienți corporativi de top din industrie

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

sept. 02 2021
Expired!

Interval orar

1:00 pm - 5:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Aflați cum să vă puneți în practică inovația de start-up cu clienți corporativi bine stabiliți. Avem 65 de lideri de renume din industrie care caută noi tehnologii și soluții pentru Industria 4.0.

Alăturați-vă online 2 SEPT 12H CEST cu catalizatorul de inovare Munich Network 🇩🇪 și boutique-ul de afaceri strategice Rebels Valley🇵🇱🇱 în timp ce discutăm despre colaborările corporative ale startup-urilor și prezentăm apelul deschis actual pentru startup-uri și beneficiile BIND 4. 0 – Platforma bască de inovare deschisă cu experiență directă și informații despre industrie de la mentorul BIND 4.0, Miguel Angel de la Fuente Ituiño, alături de absolventul de startup Mikel Ayani Eguia cu Simumatik, care dezvoltă tehnologii de gemeni digitali pentru setările Industrie 4.0.

BIND 4.0 este un program de accelerare public-privat axat pe startup-urile aflate la început de drum din domeniul Industrie inteligentă, Energie curată și sustenabilitate, Sănătate și Alimentație, care includ big data, fabricație aditivă, viziune artificială, realitate augmentată și virtuală, securitate cibernetică, IoT, inteligență artificială, robotică și alte tehnologii 4IR.

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by