Evenimentele business și profesionale care contează

Wall-Street Financial Forum

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mart. 29 - 30 2022
Expired!

Interval orar

11:00 am - 1:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

În prima zi a evenimentuluiWall-Street Financial Forum: România, între creșterea economică record, explozia inflației și susținerea IMM-urilor, ne propunem să realizăm alături de specialiștii din piață o radiografie a economiei locale, luând în același timp și pulsul implementării PNRR.

Vom discuta despre măsurile luate de BNR și despre cum arată situația în sistemul bancar din punct de vedere al economisirii și finanțării. Nu în ultimul rând, transformarea digitală își va avea un loc important pe agenda conferinței.

Ziua a doua aFinancial Forumva fi dedicată zonei economice formate din IMM-uri și startup-uri. În 2021 startup-urile din România au primit 118 milioane de euro investiție, un an record în epoca post UiPath. Piața crește, iar startup-urile se maturizează, la fel ca și nivelurile de investiție. Pe măsură ce se vorbește și de viza pentru specialiștii nomazi, România poate deveni o piață care să primească startup-uri din alte țări aici, programele de accelerare fiind deja, în epoca post-pandemică, pline de startup-uri din diverse țări din regiune.

De asemenea, zona de IMM înseamnă o contribuție importantă la economie, dar una care a fost afectată în ultimii ani. Vom discuta despre importanța lor pentru dezvoltarea economiei României și impactul la buget.

 

Evenimentele noastre se desfășoară online în platforma de evenimente virtualeIC Events.Participarea este gratuită.

Organizator

Wall Street

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by