events intelligence for business and professionals

Viața în cuplu – Workshop – Online

Distribuie:
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Data

ian. 26 2023
Expired!

Interval orar

7:00 pm - 9:00 pm

Despre eveniment

Uneori vorbim atât de mult și nu spunem nimic de fapt.
Uneori avem atâta nevoie să vorbim și, când ajungem față în față cu partenera/partenerul, nu avem curajul să spunem exact ceea ce ne dorim să spunem.
Cu trecerea anilor, repetând acest tipar, ne închidem neîncetat, în multe feluri, și ne deschidem foarte rar față de parteneră/partener. Și timpul trece, sau îl lăsăm să treacă. Și astfel ridicăm niște ziduri în comunicarea cu celălalt, ne distanțăm și continuăm să ne trăim viață alături de ea/el, complăcându-ne într-o stare care ne oferă un statut sau o imagine în societate.
Majoritatea oamenilor își trăiesc viața în asociere dar nu știu ce înseamnă asocierea. Ei confundă persoana dragă cu ceva care îi aparține. Oamenii sunt ființe sociale și trăiesc împreună unii cu alții, fără a înțelege ce înseamnă să trăiască în cuplu.
O căsătorie sau o relație de cuplu, nu se reduce la certificatul de căsătorie sau la a sta împreună în aceeași locuință și a face dragoste.
Viața în cuplu necesită o mare transformare a celor doi parteneri. Și aceasta va avea loc numai atunci când cei doi parteneri vor accepta să „pună pe tavă” tot ce există în sistemul lor de convingeri, pentru a fi acceptați, fără nici o reținere. Astfel, se va crea adevărata comuniune a gândurilor și emoțiilor, integrând și manifestând multă compasiune, unul pentru celălalt. Compasiunea este doar rezultatul iubirii, ea fără iubire nu există. Ori, în majoritatea imensă a relațiilor de cuplu, oamenii nu se iubesc, doar se îndrăgostesc unul de celălalt, pentru o perioadă. Dragostea nu este iubire dar se poate transforma în iubire.
O relație de cuplu, pentru a dăinui, are nevoie de intimitate. Și intimitatea nu înseamnă să faci sex, asta este o simplă atracție. Intimitatea apare când tu îi poți destăinui celuilalt tot ceea ce există în interiorul tău profund, tot ceea ce nu ai spus nimănui, vreodată.
Ce-ți poți dori mai mult decât să ai pe cineva cu care să poți vorbi ca și cu tine însuți?
Dacă îți dorești să afli mai mult despre cum să ai o relație de cuplu împlinită sau despre cum îți poți transforma viața în cuplu, te invit la workshop, joi 26 ianuarie 2023, între orele 19:00 – 21:00.
Detaliile despre eveniment, le găsești aici:
https://fb.me/e/3bKwVl5Hk

Organizator

Bio Vivo Terapii
Categorii

Speaker

Parteneri

Powered by

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.