Evenimentele business și profesionale care contează

UPtown Ecothon – city planning & environment hackathon

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

feb. 26 - 28 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

UPtown Ecothon este primul hackathon organizat de liceeni și are ca scop explorarea unor soluții pentru rezolvarea problemelor existente și îmbunătățirea infrastructurii actuale a Bucureștiului cu ajutorul tehnologiilor precum: artificial intelligence sau robot process automation.

Temele evenimentului UPtown Ecothon constă în urbanizarea și ecologizarea capitalei, și pentru soluționarea celor două categorii de probleme am identificat un set de acțiuni orientative, precum îmbunătățirea mijloacelor de transport în comun, planificarea spațiului urban, gestionarea deșeurilor și a energiei, regenerarea urbană etc.
Prin evenimentul UPtown Ecothon lansăm o provocare echipelor formate din studenți și programatori profesioniști, cu scopul de a găsi și dezvolta împreună soluții inovative, moderne, aplicabile, eficiente și durabile, pentru (a diminua) problemele expuse.

 

Proiectul se adresează elevilor de liceu, studenților, dar și profesioniștilor din diverse organizații (persoane cu vârsta cuprinsă între 16 – 26 ani).

 

Organizator

Robosapiens Colegiului Național Spiru Haret
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by