Evenimentele business și profesionale care contează

IMWorld

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

oct. 03 - 04 2018
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Romexpo, București

Despre eveniment

Pentru al șaptelea an consecutiv, Telekom Romania va fi partenerul principal . Ediția a 7-a IMWorld, cea mai amplă expo-conferință de business cu soluții digitale și IT din Europa Centrală și de Sud-Est, va avea loc în și va reuni companii din industria IT&C din România, speakeri locali și internaționali, startup-uri, antreprenori și mii de specialiști din diferite domenii Telekom Romania anunță astăzi împlinirea celui de-al 7 an de parteneriat cu IMWorld, cu scopul de a accelera procesul de digitalizare al României. a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania. „ , a declarat Mihai Cima, Managing Partner Universum Events, din partea IMWorld. Pe cele 7 scene ale celei de-a 7-a ediții IMWorld vor urca renumiți profesioniști internaționali, de la care participanții români pot afla idei și strategii concrete care au le-au adus succes și recunoaștere mondială. Printre acești importanți se numără: – reputat om de știință în domeniul Inteligenței Artificiale, cercetător Coventry University. – Liderul Transformării Digitale – – Technical Evangelist – Director, Digital Marketing – ex & Founder Head of co-founder- managing director – head of communications, Central & Eastern Europe – Accesul la IMW se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe În cifre estimative, IMWorld 2018 va avea:
Redactia IT MANIA iti ofera in fiecare zi cele mai importante noutati din lumea tehnologiei. Selectam cele mai relevante comunicate de presa, anunturi si lansari cu date oficiale si complete primite direct de la producatori si companii. Bringo România se alătură eforturilor concertate de a sprijini refugiații ucraineni și anunță lansarea categoriei… Tema Energy, companie ce operează în domeniul dezvoltării de centre de date în România, a… YouTube studiază comunitatea de podcasturi cu ochi invidioși. Platforma video a oferit așa-numitele granturi de… Pandemia ce coronavirus a fost una din cele mai izolatoare crize la nivel mondial din… Trauma colectivă a fost descrisă ca un „eveniment cataclismic care spulberă țesătura de bază a… Persoane care se identifică ca făcând parte din comunitatea LGBTQ încep să fie mai vizibile… Madonna s-a întors în studio și va lansa piese noi anul viitor. Artista în vârstă… Shania Twain a felicitat-o ​​pe Taylor Swift pentru că i-a bătut recordul în topurile Billboard… Britney Spears a dezvăluit motivele pentru care nu vrea să se întoarcă în industria muzicală.…

Tehnologia la zi IT MANIA este website-ul emisiunii cu acelasi nume ce a fost lansata in anul 2012. Misiunea sa este de a oferi pasionatilor cele mai importante noutati din lumea IT, de a prezenta cele mai interesante gadgeturi si aplicatii lansate pe piata, de a recomanda cele mai tari jocuri pentru PC si Console.

Va invitam sa urmariti cele mai recente clipuri video IT MANIA si TechBuzz.

Cititi mai multe .
Cu cine am colaborat de-alungul timpului si cum putem colabora. Propune un subiect sau o stire folosind

Organizator

Telekom România

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by