Evenimentele business și profesionale care contează

Tehnologii pentru mobilitatea viitorului

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

oct. 12 - 15 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

sediul Continental

Despre eveniment

În perioada 12-15 octombrie vă invită să descoperiți tehnologiile cu care lucrează, dar și atmosfera de lucru din Continental, prezentându-vă proiectele provocatoare la care lucrează! De asemenea, managerii de resurse umane din diferitele locații vă vor prezenta beneficiile de a fi angajat Continental, dar și oportunitățile de dezvoltare.

Înregistrați-vă aici gratuit pentru a vedea prezentările și a putea adresa întrebări!

Program:

  • 12 octombrie, orele 14-17 – Smart Mobility

Digitalizarea și conectivitatea schimbă industrii întregi, în timp ce șoferii au așteptări tot mai ridicate de la vehiculele lor. Nu doar dinamica și consumul vehiculului, ci și inteligența percepută, confortul și comoditatea mașinii joacă un rol semnificativ în alegerea utilizatorilor. Mașinile devin chiar suficient de inteligente pentru a înțelege ce vor să facă șoferii urmărind mișcările ochilor. De peste 100 de ani, Continental ajută producătorii de vehicule din întreaga lume să asigure sisteme care fac condusul plăcut nu numai pentru vehiculele premium și mijlocii, ci și pentru clasele de vehicule mici.

  • 13 octombrie, orele 14-17 – Innovation and Industry 4.0

Digitalizarea este cuvântul de ordine și în fabrici, unde sub conceptul Industry 4.0 se implementează sisteme de coboți care să ușureze, eficientizeze și asigure ergonomia muncii operatorilor, sisteme de depozitare automate, sisteme de distribuire a componentelor necesare pe linii prin AGV-uri etc.

  • 14 octombrie, orele 14-17 – Working@Continental

Cultura noastră promovează talentul individual, încrederea reciprocă și învățarea pe tot parcursul vieții. Ne sprijinim angajații, astfel încât aceștia să-și poată stabili propria evoluție în carieră, să meargă mai departe, să ajungă mai sus și să își realizeze potențialul maxim

  • 15 octombrie, orele 14-17 – Autonomous Mobility

Una dintre tendințele majore actuale din sectorul auto este conducerea autonomă care să asigure totodată și o mobilitate curată. În viitor, conectivitatea tehnologiilor inteligente va asigura că, pe un număr tot mai mare de rute, sarcina de a conduce va fi preluată de electronica vehiculului. În conformitate cu sloganul nostru „Viitorul în mișcare”, lucrăm cu pasiune pentru a transforma această viziune în realitate pentru toate vehiculele.

Organizator

Continental

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by