Evenimentele business și profesionale care contează

Team Novo Nordisk: All-Diabetes Pro Cycling

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

iul. 03 - 06 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Sibiu

Despre eveniment

Prima echipă de persoane cu diabet care face performanță la nivel mondial în ciclism,Team Novo Nordisk: All-Diabetes Pro Cycling Team, vine în România între 3 și 6 iulie 2021, pentru a participa laTurul Ciclist al Sibiului.Toți cei 19 cicliști din echipă, de diferite naționalități, sunt diagnosticați cu diabet zaharat de tip 1. Misiunea echipei este de a inspira, a motiva și a aduce informație de bună calitate pentru toți cei afectați de diabet pentru a-și urma pasiunile și a adopta un stil de viață activ.

Începând din 2012, de când a fost înființată, echipa Novo Nordisk: All-Diabetes Pro Cycling Team a înregistrat o serie de victorii și performanțe, iar cea mai recentă este câștigarea Finland’s National Road Championships de unul dintre membrii echipei, ciclistul Joonas Henttala, în iunie 2021. Acesta va face parte și din echipa care va veni la Sibiu.

Astfel, la 100 de ani de la descoperirea insulinei, o inovație care a dat startul unui secol de noi și noi soluții în îngrijirea diabetului cu un impact real asupra calității vieții pacienților, echipa de cicliști va fi prezentă și în România, demonstrând că persoanele cu diabet pot avea o viață normală, pot fi active, pot face performanță și pot fi o inspirație zi de zi pentru ceilalți pacienți.

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by