Evenimentele business și profesionale care contează

Tabla Finanțatorilor 2021

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

sept. 23 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Ziarul Financiar impreuna cu partenerul sau BRD-SocGen propune o serie de patru videoconferinte regionale la care vom aduce la aceeasi masa antreprenori, CEO, bancheri, macroeconomisti, experti si analisti in care sa discutam despre oportunitatile de finantare de la UE, in mod direct prin intermediul fondurilor structural prin PNRR (Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă) si prin fonduri guvernamentale.

Prima videoconferinta se va axa pe zona NORD-EST care va cuprinde judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Bacau, Neamt.

Intreprinzatorii vor afla ce tipuri de finantari sunt disponibile pentru companiilor lor. Pentru perioada 2021-2027, companiile romanesti vor avea acces la mai multe tipuri de finantare:

  • Finantarea din programele europene “clasice” pe bugetul 2021-2027, care pune accent pe fondurile pentru cercetare si digitalizare.
  • Finantarea din programele PNRR care urmeaza sa fie aprobata in prima jumatate a anului 2021 de catre Bruxelles.
  • Finantari provenite direct de la Comisia Europeana pe diverse programe, spre exemplu, programele pentru energie verde.
  • Finantari oferite de Statul roman prin programul de ajutoare de stat sau grand tour introduse pentru revenirea din pandemie.

Organizator

Ziarul Financiar

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by