Evenimentele business și profesionale care contează

#SustainCityHack

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 08 - 10 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Institutul Francez din România și ROTSA/ClujHub lansează un hackathon online pentru soluții sustenabile dedicate orașelor. #SustainCityHack va fi organizat în luna aprilie, iar înscrierile sunt deschise.

Pentru cine?

☑️ Experți în dezvoltare teritorială, urbaniști, arhitecți, constructori, manageri de proiect, antreprenori, companii de transport, experți în mobilitate urbană, dezvoltatori de aplicații smart city

☑️ Reprezentanți ai instituțiilor publice românești și franceze, parteneri ai cooperarării descentralizate franco-române

☑️ Reprezentanți ai societății civile (ONG), cadre universitare, studenți și cetățeni

#SustainCityHack este un hackaton online coorganizat de Ambasada Franței, Institutul Francez din România și ROTSA/ClujHub.

Timp de 36 de ore participanții vor putea dezvolta, în echipă, o soluție inovatoare pentru a ajuta concentrările urbane să-și utilizeze resursele într-un mod mai eficient și să creeze medii urbane sustenabile prin explorarea legăturilor dinte zonele urbane și periferii (comune, sate). Aceste soluții vor răspunde în special provocărilor orașului Cluj-Napoca, dar ar putea fi aplicabile și altor orașe din România care se confruntă cu problematici similare.

Cluj Hub

Organizator

Cluj Hub

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by