Evenimentele business și profesionale care contează

Summer Institute – ADN de antreprenor

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

sept. 03 - 05 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Palatul Culturii - Iași

Despre eveniment

Eveniment aflat la prima ediție, dedicat atât antreprenorilor în dezvoltare cât și celor pregătiți de următorea etapă. Relansarea sectorului antreprenorial în directă colaborare cu actorii publici decizionali, totul sub spectrul dezvoltării durabile și sustenabile a societății.

Structura:

1.Atitudinea ta în afaceri și cum schimbă ea regulile jocului. Din frica de eșec, cel mai mare impediment se poate dezvolta în mindset-ul tău, lucru care te va împiedica să îți continui planul. Află cum să folosesti atitudinea de învingator și să găsești soluții chiar și pentru cele mai dificile situații.

2. Hotspoturile propriului business:
Tu ce strategie folosești în propria afacere? Învață cum să treci prin fiecare element de bază de la planning la strângere de fonduri. Fiecărui antreprenor îi sunt vitale câteva elemente de bază pentru a putea să-și atingă obiectivele: planning-ul, investițiile, înțelegerea birocrației, strângerea de fonduri.

3. Gândirea strategică:
Cum să te faci mai vizibil? Cu un marketing bine făcut poți produce venituri mari oricărei afaceri, dar împreună cu vizibilitatea în online a afacerii, poți vinde mai mult și pe o piață mai extinsă. Dacă vrei să fii mai vizibil în nișa ta trebuie să aflii cum să pui în practică următorii pași: stabilirea audienței – crearea avatarului, lansarea produsului și branding personal.

Evenimentul mai propune :

Seara Românească este un eveniment select, în care spiritul românesc autentic va fi celebrat. Sub o atmosferă relaxantă, în tonuri de George Enescu și doine autohtone, ne vom răsfăța papilele gustative și ne vom lăsa purtați de acompaniamentul râsetelor, conversațiilor spumante și voie bună. Țintim să creăm o seară dedicată rafinamentului, în care fiecare participant și trainer să se simtă cu adevărat conectat la ideea unei comunități de antreprenori, cu interese comune și dorință de dezvoltare.

Gallery Networking Night. Conceptul de Gallery Night vine ca un adagiu final la încheierea unui eveniment marcat de unicitate. Extindem invitația către participanți și traineri, pentru a lua parte la o seară de socializare într-o galerie deschisă în lumina unei expoziții ce va contextualiza cele două secvențe ale unui antreprenor de succes: Gânditorul & Inovatorul. Subiectele expoziției vor intra în contextul general al tematicii Summer Institute și vor extrapola prin opere de artă, concepte relevante și de interes. Evenimentul privat are ca scop aducerea la un loc a antreprenorilor și a artiștilor independenți pentru crearea de conexiuni și susținere reciprocă. Obiectivul principal? Intermedierea – artă, cultura și sistemul antreprenorial. Galeria va fi deschisă o singura zi și va susține lucrări ale artiștilor locali, deschise către vânzare.

Organizator

Asociația pentru Dezvoltare Umană

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by