Evenimentele business și profesionale care contează

Summer Institute – ADN de antreprenor

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

sept. 17 - 19 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Cluj-Napoca

Despre eveniment

Eveniment aflat la prima ediție, dedicat atât antreprenorilor în dezvoltare cât și celor pregătiți de următorea etapă. Relansarea sectorului antreprenorial în directă colaborare cu actorii publici decizionali, totul sub spectrul dezvoltării durabile și sustenabile a societății.

Structura:

1. Debirocratizare prin digitalizare:O nevoie acută a prezentului.

Pandemia a impulsionat digitalizarea majorității domeniilor de activitate, dar în țări ca România, care mai avea de lucrat la acest capitol, efectul a fost mult mai evident – iar nevoia cu atât mai mare în sistemul public.

2. Blockchain: Veriga lipsă a afacerii tale?

Cum poate influența tehnologia blockchain viața tuturor și cum un antreprenor ar merita să profite de acest sistem pentru a-și proiecta afacerea la cu totul alt nivel.

3. Inteligența artificială: Creatoare de idei sau doar simplă execuție?

Există afaceri la cu totul alt nivel și există afaceri în cu totul altă eră. Tehnologia IA îmbunătățește performanța și productivitatea la nivel de afacere, prin automatizarea proceselor sau activităților care înainte presupuneau intervenție umană.

Evenimentul mai propune :

Seara Românească este un eveniment select, în care spiritul românesc autentic va fi celebrat. Sub o atmosferă relaxantă, în tonuri de George Enescu și doine autohtone, ne vom răsfăța papilele gustative și ne vom lăsa purtați de acompaniamentul râsetelor, conversațiilor spumante și voie bună. Țintim să creăm o seară dedicată rafinamentului, în care fiecare participant și trainer să se simtă cu adevărat conectat la ideea unei comunități de antreprenori, cu interese comune și dorință de dezvoltare.

Gallery Networking Night. Conceptul de Gallery Night vine ca un adagiu final la încheierea unui eveniment marcat de unicitate. Extindem invitația către participanți și traineri, pentru a lua parte la o seară de socializare într-o galerie deschisă în lumina unei expoziții ce va contextualiza cele două secvențe ale unui antreprenor de succes: Gânditorul & Inovatorul. Subiectele expoziției vor intra în contextul general al tematicii Summer Institute și vor extrapola prin opere de artă, concepte relevante și de interes. Evenimentul privat are ca scop aducerea la un loc a antreprenorilor și a artiștilor independenți pentru crearea de conexiuni și susținere reciprocă. Obiectivul principal? Intermedierea – artă, cultura și sistemul antreprenorial. Galeria va fi deschisă o singura zi și va susține lucrări ale artiștilor locali, deschise către vânzare.

Organizator

Asociația pentru Dezvoltare Umană

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by