Evenimentele business și profesionale care contează

Startup-urile locale de tehnologie recunoscute la nivel regional – care este rețeta succesului?

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

dec. 09 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Deloitte Româniaorganizează videoconferința„Startup-urile locale de tehnologie recunoscute la nivel regional – care este rețeta succesului?”care își propune să celebreze rezultatele înregistrate de companiile de tehnologie din România în cadrul ediției de anul acesta aprogramului Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală, alături de reprezentanți ai partenerilor programului –Google Cloud, partener regional, și Citi, partener local. De asemenea, în cadrul videoconferinței se vor dezbate, alături de companiile românești premiate și recunoscute în cadrul competiției, subiecte legate atât despre ecosistemul de tehnologie din regiune și din România, cât și despre tendințele emergente din industrie.

Care sunt poveștile companiilor românești premiate și recunoscute în cadrul competiției CE Fast 50 și care au fost etapele definitorii în dezvoltarea lor? Care sunt planurile lor de viitor și care sunt zonele de dezvoltare pe care le vizează? Care a fost impactul pandemiei de COVID-19 asupra companiilor și ecosistemului din industria de tehnologie la nivel local și regional? Care sunt condițiile necesare (modificări legislative, tehnologii noi etc.) companiilor din domeniul tehnologiei pentru ca acestea să se dezvolte cât mai repede?

Deloitte România, într-un panel moderat deAndrei Ionescu, Partener coordonator Consultanță și Managementul Riscului, Deloitte România, va aborda toate aceste teme împreună cureprezentanți ai companiilor de tehnologie recunoscute în cadrul programul Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală:

  • Liviu Drăgan, CEO, Druid;
  • Todi Pruteanu, VP Ecosystems EMEA, FintechOS;
  • Vlad Andrieș, CEO, Wave Studio;
  • Alexandru Bârsan, Executive Manager, Gama IT;
  • Gabriel Dombri, CEO, Tapptitude;

În cadrul evenimentului, Vladimir Aninoiu, Director de tehnologie în cadrul practicii de consultanță a Deloitte România, va discuta despre tendințele emergente în materie de tehnologii de care companiile trebuie să țină cont în perioada următoare.

Evenimentul online va fi transmislive pewww.hotnews.roși pe conturile de Facebook aleDeloitte Româniași ale publicației Hotnews.ro.

Dacă, după terminarea videoconferinței, doriți să primiți prin e-mail raportul Deloitte care explorează modul în care tendințele emergente din domeniul tehnologiei vor afecta organizațiile în următorul an, vă rugămsă vă înregistrați la eveniment.

Organizator

Business Mark

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by