events intelligence for business and professionals

Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Ginecologie si Sanatatea Reproducerii, Sanatatea Copilului

Distribuie:
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Data

mart. 21 2023

Interval orar

1:30 am

Locație

Online

Despre eveniment

Dragi colegi,

Marti, 15 martie 2022, la ora 13.30 are loc Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Ginecologie si sanatatea reproducerii / Sanatatea copilului.

In vemurile moderne, varsta de procreere a devenit din ce in ce mai mare, femeile dorind sa isi asigure prima data statutul profesional si mai apoi sa intemeieze o familie. Primiparitatea la varste de peste 35-40 ani se prezinta cu o serie de probleme de reproducere, probleme pe care dorim sa le abordam in acest webinar. Din pacate, intalnim si opusul, sarcini la minore, in conditiile in care aparatul genital nu este pe deplin maturizat.

Deasemenea, dorim sa subliniem importanta screeningului pentru cancerul de col uterin, ovarian si mamar, punand accent pe necesitatea controalelor periodice regulate. Rolul medicului de familie este esential in reiterarea acestor informatii, in mod constant, catre pacientele lor.

Nu in ultimul rand, in cadrul evenimentului vom aborda si tema sanatatii copilului, acesta fiind in stransa legatura cu mama in primii ani de viata.

Va invitam sa participati la Sesiunea Grupurilor de Lucru SNMF Ginecologie si sanatatea reproducerii / Sanatatea copilului, pe data de 15 martie 2022, la ora 13:30. Evenimentul are durata de 6 ore si este creditat cu 6 puncte EMC.

Organizator

Asociaţia Societatea Naţională de Medicina Familiei

Speakeri

Parteneri

Powered by

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.