events intelligence for business and professionals

Sesiunea Grupului de Lucru SNMF CardioMF

Distribuie:
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Data

nov. 21 2023

Interval orar

1:30 pm

Locație

Online

Despre eveniment

GL CardioMF al SNMF vă invită să dezbatem împreună aspecte diverse din problematica patologie cardiovasculară. Afecțiunile cardiace prin frecvența lor, manifestările severe, impactul important asupra calității vieții pacienților, ratele înalte de mortalitate și spitalizare, costurile crescute pentru sistemul de sănătate și pacient, reprezintă o problematică majoră de sănătate publică. Din ce în ce mai des în practica cabinetelor noastre ,de medicina familiei, suntem provocați de complexitatea și dificultățile abordării pacientului cu boli cardiovasculare.

În prezentările noastre vă aducem datele esențiale din ultimele ghiduri de diagnostic și tratament aferente diferitelor entități clinice din sfera cardiologiei. Am selectat aspectele particulare adaptate specificului abordării pacientului în medicina de familie, fiindcă ne interesează în mod special aplicabilitatea informațiilor dezbătute. Spectrul temelor este larg vizând noutăți în: managementul insuficienței cardiace, fibrilația atrială, boala tromboembolică, tratamentul anticoagulant, valvulopatii, dar și aspecte legate de comorbidități. Vom analiza împreună și vom accentua importanța rolului medicului de familie în echipa multidisciplinară de îngrijire a pacientului cu boli cardiovasculare.

Organizator

Asociaţia Societatea Naţională de Medicina Familiei

Speaker

Parteneri

Powered by

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.