Evenimentele business și profesionale care contează

Rotary PR Corp

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mai 07 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Clubul Rotary Iașivă invita cu bucurie, în perioada19.03.2022 – 30.06.2022, laPR ROTARY CORP, programul în cadrul căruia rotarienii, rotaractienii și interactienii din district au oportunitatea de a învăţa în ce mod se creează identitatea, imaginea şi reputaţia unui club Rotary, Rotaract, Interact şi cum se dezvoltă şi se menţin relaţiile de colaborare în cadrul clubului, dar şi în afara acestuia.

Programul conține 5 module care totalizează 25 de ore de cursuri și evaluări. Cursurile vor fi online și sunt programate relaxat, pe o perioadă de 16 săptămâni, fiind axate, preponderent, pe elemente practice și de execuție și sunt susținute de specialiști cu experiență în comunicare și relații publice. Fiecare curs are o componentă de predare, în format dezbatere/ seminar, și o componentă de fixare/ evaluare a cunoștințelor.

La finalul programului, participanții primesc o Diplomă de Absolvire. Pentru absolvire, este nevoie ca participanții să obțină validarea cunoștințelor la fiecare modul și să realizeze un Proiect final de PR și Comunicare. Cele mai bune Proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate.

Cursurile se vor desfășura peplatforma ZOOM.

Acest eveniment este organizat pentru Clubul Rotary Iași de către Oameni și Companii, în calitate de furnizor de servicii de marketing și comunicare. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsiaici.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați acest formular.

Organizator

Oameni și Companii
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by