Evenimentele business și profesionale care contează

Romanian Creative Week

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mai 20 - 30 2022

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Iași

Despre eveniment

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, va avea loc la Iași în perioada 20 – 30 mai 2022 și vine cu o serie de noutăți.

Între evenimentele pregătite pentru anul viitor se numără expoziții indoor și outdoor, concursuri și intervenții arhitecturale, evenimente new media surprinzătoare, provocări de realitate augmentată și imersiuni în realități virtuale, workshop-uri, show-uri de modă, proiecții de film, muzică live și extravaganțe culinare.

Re:start este tema evenimentului din acest an. Pe lângă festivalurile dedicate modei, muzicii, artelor vizuale, filmului, arhitecturii, artelor interpretative, designului, domeniilor new media și publicitate, RCW 2022 va aduce ca noutate transformarea evenimentului într-un spațiu al dialogului. Re:Start înseamnă un spațiu dedicat dezbaterilor, unde artiști, experți, profesioniști care activează în industriile creative vor căuta, împreună, răspunsurile la unele dintre cele mai importante întrebări legate de viitorul industriilor creative.

Cele șase noutăți privind conceptul vizual și de prezentare a festivalului de anul acesta, care pot fi descoperite, treptat, de public pe acest site: Arts & Crafts, Content creation, Creative Entrepreneurship, Design, Innovation & Digital, New Media.

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești.

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by