Evenimentele business și profesionale care contează

Reinventing Retail and Commerce

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mai 05 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Restaurantul Stejarii Country Club

Despre eveniment

Avem plăcerea sa ne fii alături Joi, 5 mai, începând cu ora 10:00, la Restaurantul Stejarii Country Club, la Conferința Reinventing Retail and Commerce.

Piața de retail din România a înregistrat creșteri semnificative în pofida contextului actual instabil. Cifra de afaceri a sectorului de retail alimentar aproape s-a dublat în ultimul deceniu, pe fondul accentuării inflației și avansului consumului, iar analiștii estimează că va continua să crească și în 2022.

Adaptarea la noile reglementări legislative reprezintă o provocare indiferent de sectorul de activitate al comercianților. Implementarea digitalizării în acest proces, dar și pentru instrumentele fiscale utilizate este o soluție eficientă pe care comercianții mici și mari o adoptă în activitatea proprie – rezultatele majore fiind eficientizarea încasărilor, reducerea costurilor, dar și simplificarea procesului de raportare.

Procesul de digitalizare al afacerilor comercianților va deveni mult mai facil odată cu crearea echipamentului BC50 – The Game Changer. BC50 creat de Danubius este echipamentul fiscal-bancar inovator care integrează mai multe soluții într-un singur dispozitiv și care oferă o experiență unică în procesul de vanzare.

 

Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră până cel târziu Marți, 3 mai, orele 16:00, telefonic, la numărul +40 746 900 717, sau prin e-mail gabriel@tudor-communication.ro

Organizator

Tudor Communication

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by