events intelligence for business and professionals

Provocările anului 2023: Ambiguitatea Economică și Retenția Talentelor în Organizație

Distribuie:
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Data

feb. 02 2023
Expired!

Interval orar

10:45 am - 6:00 pm

Locație

Ponderas Academic Hospital

Despre eveniment

Joi, 2 februarie, de la ora 10:45 comunitatea OSC-GlobalHRManager se întâlnește în cadrul primei întâlniri din acest an, la Ponderas Academic Hospital, pentru a discuta despre o temă de actualitate pentru specialiștii de resurse umane: ambiguitatea economică și retenția talentelor în organizație. Partenerul ediției este Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate.

Gazda întâlnirii, Andreea Minuță, Director Executiv, Divizia de Abonamente, Regina Maria, va avea alături specialiști de resurse umane, cu mulți ani de experiență în organizații cu domenii variate de activitate: Ileana Alexandru, Vice President Human Resources at Mega Image; Crina Ilie, People Function Leader, Genpact Europe & Africa; Adina Vidroiu, HR Director Romania & Greece, Cyprus, Malta at Microsoft și Victor Toriani, Psihoterapeut / Psiholog clinician și organizațional / Trainer.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura în format hibrid, în sala de conferințe de la etajul 5 (acces cu liftul B) din cadrul Ponderas Academic Hospital (str. Nicolae Caranfil, nr. 85A), dar va putea vizualizată și online. Participarea specialiștilor din domeniul resurselor umane este gratuită pe baza confirmării prealabile. Locurile pentru participarea fizică sunt limitate.

 

Organizator

Oameni și Companii
Categorii

Speakeri

Parteneri

Powered by

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.