Evenimentele business și profesionale care contează

Noutăți 2022: Finanțare nerambursabilă prin intermediul ajutoarelor de stat

Distribuie:

Data

mai 18 2022
Expired!

Interval orar

10:00 am

Locație

Online

Despre eveniment

Tocmai a fost anuntata deschiderea sesiunii de ajutor de stat pentru anul 2022.

Vă inviăm asadar la conferința cu tematica Finanțare nerambursabilă prin intermediul ajutoarelor de stat, care va avea loc ONLINEmiercuri, 18 Mai, 2022 cu incepere de la ora 10.00.

Ajutorul de stat a fost întotdeauna o poveste de succes în Romania, cu foarte multe companii implementând proiecte de investiții cu suportul oferit de autorități. Mai mult decât oricând, vedem în contextul actual un interes semnificativ din partea investitorilor pentru a folosi aceste fonduri în planurile lor de expansiune, fie pentru finanțarea cheltuielilor de capital (schema de ajutor de stat reglementată prin 807/2014) sau finanțarea costurilor salariale (schema de ajutor de stat reglementată prin 332/2014).

În aceeași măsură, angajamentul autorităților merge în aceeași direcție, de susținere a acestor proiecte de investiții, prin alocarea de bugete generoase, dar și prin intensități mărite, de până la 60%. Ministerul Finanțelor a anunțat recent, deschiderea unui apel de depunere a cererilor în cadrul schemei pentru finanțarea activelor cu intervalul de depunere în perioada 15.06.2022-26.07.2022 și un buget maxim de 700 Mil. RON. Pentru schema care finanțează costurile salariale depunerea este continuă.

Organizator

GovNet
Website
https://www.govnet.ro/

Please enable the javascript to submit this form

Parteneri

Powered by