Evenimentele business și profesionale care contează

Modificări legislative și impactul lor pentru companii

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

iul. 29 2020
Expired!

Interval orar

3:00 pm - 4:30 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Începând cu 1 ianuarie 2020, regulile de TVA pentru tranzacțiile intracomunitare cu bunuri au fost modificate. Remediile rapide ce vizează simplificarea și armonizarea regulilor la nivelul UE au deja un impact semnificativ asupra companiilor.

Cum a fost implementat în România? Care sunt următorii pași?

În cadrul acestui seminar dedicat modificărilor legislative recente, vom aborda implicațiile din perspectiva TVA cu privire la noile condiții pentru a beneficia de scutirea de TVA pentru livrări intracomunitare dar și pentru exporturi conform noilor modificări și completări aduse Ordinului 103/2016 publicat recent în Monitorul Oficial. Vom afla perspectiva autorităților și ce noutăți aduce vara.

ExperțiiDeloitte Româniaau analizat în timp real reglementările nou apărute și vor împărtăși în cadrul seminarului online concluzii și idei pe o serie de teme ce detaliază aplicarea scutirii de taxă pentru livrările intra-comunitare, noua definiție a exportatorului și jurisprudența recentă a Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Toate acestea vor fi dezbătute în cadrul unui seminar online care va avea loc în data de29 iulie 2020, în intervalul orar15:00 – 16:30. Participarea este gratuită și se realizează exclusiv pe baza invitației și a înregistrării. Înscrierea este posibilă până la data de29 iulie 2020, ora14:00.

Organizator

Deloitte

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by