Evenimentele business și profesionale care contează

Microsoft Envision HR – Navigating the Complexities of Hybrid Work

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

nov. 16 2021
Expired!

Interval orar

2:00 pm - 5:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Locul de muncă nu mai este doar un loc. Este ceea ce fac oamenii, indiferent de locul în care se află și de modul în care se reunesc pentru a-și îndeplini sarcinile. Combinarea a ceea ce este mai bun din locul de muncă digital și din locul de muncă fizic reprezintă viitorul.

Locul de muncă hibrid le oferă oamenilor flexibilitatea și autonomia muncii la distanță, permițând în același timp o conexiune umană crucială cu colegii și clienții la locul de muncă fizic. Companiile care își împuternicesc angajații să decidă de unde își pot îndeplini sarcinile în modul cel mai productiv și le oferă instrumentele necesare pentru a face acest lucru vor fi adevărații campioni într-un viitor hibrid al muncii.

Vino alături de noi la Microsoft Envision HR – Navigating the Complexities of Hybrid Work, pe 16 noiembrie 2021, o experiență virtuală exclusivă care va aduce laolaltă lideri și experți în resurse umane, alături de specialiști Microsoft, pentru a împărtăși informații, experiențe și procese valoroase care să te ajute să creezi sau să consolidezi bazele strategiei tale de muncă hibridă.

 

Organizator

Microsoft

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by