Evenimentele business și profesionale care contează

MasterClass – Management de caz , aplicat și personalizat în acnee, rozacee și îmbătrânirea pielii

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

nov. 10 2021
Expired!

Interval orar

4:00 pm - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Dieta sau regimul alimentar joacă un rol extrem de important în istoria umanității, atât lipsa hranei cât și excesul acesteia asociindu-se cu multiple probleme de sănătate.
Afecțiunile dermatologice, atât ca urmare a frecvenței lor cât și drept consecință a impactului negativ asupra calității vieții, ocupă un rol important în preocupările populației generale, și există nenumărate mituri false despre regimuri alimentare „minune„ care vindecă variatele tipuri de boli dermatologice, inclusiv acneea sau rozaceea, sau încetinesc procesul de îmbătrânire al pielii.
În acest masterclass vom prezenta datele științifice referitoare la dieta în dermatologie, în special pentru acnee, rozacee și îmbătrânirea pielii, inclusiv evoluția din punct de vedere istoric al conceptului. La sfârșitul acestui curs, informațiile și schemele de regim alimentar pot fi aplicate imediat, și se pot realiza regimuri personalizate și adaptate pentru fiecare pacient în parte (în funcție de vârstă, sex, patologie asociată etc.).

Speaker

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by