Evenimentele business și profesionale care contează

MASTERCLASS COLAGEN

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

feb. 03 2022
Expired!

Interval orar

4:00 pm - 5:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Prezentarea cursului:
Colagenul este principala proteină a organismului uman (reprezintă peste 30% din cantitatea totală de proteine), și îndeplinește atât roluri structurale (conferă rezistență și elasticitate țesuturilor) cât și roluri funcționale, de comunicare inter-celulară (cu rol în diferențierea, creșterea și proliferarea celulară).

Colagenul este asociat cu multiple mituri referitoare la sinteza și degradarea sa. Începând cu vârsta de 21 de ani pierdem în mod constant 1% din cantitatea de colagen a organismului, iar colagenul glicat este pus în evidență începând cu vârsta de 20 de ani.

În cadrul acestui curs sunt prezentate atât ultimele noutăți referitoare la metabolismul colagenului, inclusiv factorii de agresiune (expunerea cronică la soare, fumatul și consumul de zahăr, poluarea și lipsa somnului etc.) cât și modalitățile concrete de stimulare a sintezei (suplimente nutriționale, intervențiile laser, radiofrecvență și ultrasunete). De asemenea, este prezentată în detaliu, cu aplicabilitate practică imediată, modalitatea de abordare integrativă și personalizată a pacienților (fotoprotecția și dieta, procesul de îngrijire a pielii și tratamentele locale etc.).

Speaker

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by