Evenimentele business și profesionale care contează

Marketing B2B

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

nov. 01 - 02 2022

Locație

JW Marriott Bucuresti

Despre eveniment

Conferinta este locul in care intalnesti specialisti din diverse zone, intri in contact cu companii si iti largesti orizonturile in aria de business.

Participarea la Marketing B2B Conference reprezinta o ocazie pentru a impartasi ultimele noutati, pentru a afla care sunt instrumentele cu ajutorul carora companiile B2B pot avea succes si pentru a crea noi conexiuni si oportunitati de afaceri.

Marketing B2B Conference se va desfasura pe durata unei conferinte de o zi clasice, cu sesiuni, cu pauze, cu vorbitori pe scena si cu formate noi de continut, insa fara audienta in sala. Doar in fata unui public online. Evenimentul se adreseaza comunitatii de marketing si comunicare, oamenilor de business, antreprenorilor si specialistilor interesati de cresterea vanzarilor companiei din care fac parte dar si de dezvoltarea cunostintelor lor in domeniul B2B Marketing. Va propunem o serie de subiecte actuale, dezbatute sau prezentate de specialisti in domeniu din companii consacrate.

Pentru a fi la curent cu noutatile editiei, te invitam sa urmaresti pagina de Facebook a conferintei si evenimentul creat specialaici.

Organizator

Mastercard

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by