Evenimentele business și profesionale care contează

Între 18 și 23 mai are loc a V-a ediție a Festivalului tehnologiei, Bucharest Tech Week

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mai 18 - 23 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Despre eveniment

Bucharest Tech Week, festivalul care transformă de cinci ani Bucureștiul în capitala tehnologiei, revine anul acesta, cu o spectaculoasă ediție adaptată condițiilor aparte în care funcționăm. “BUCUREȘTI. INIMA TEHNOLOGIEI” este conceptul care își propune săreunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

Cele șase summit-uri tematice organizate în acest an –Innovation, HR Masters, Fintech, Future Retail, Java și Software Architecture– sunt dedicate profesioniștilor din domenii diverse și din toate verticalele de business. Aceștia vor afla direct de la specialiștii de top cum pot utiliza soluțiile digitale pentru a-și îmbunătăți afacerea și a ușura munca lor de zi cu zi.

NOUTATEA ABSOLUTĂ este reprezentată de cele patru scene amenajate online:Unboxing Stage, Gaming Stage, Smart Everything, Tech for Kids, unde pasionații de tehnologie, fie că sunt profesioniști din domeniul de business, antreprenori, studenți, sau pur și simplu iubitori de tehnologie și inovație pot participa la sesiuni live de unboxing, prezentări de produse și soluții tech de ultimă generație – smart-home, smart-gadgets, smart-drive, e-mobility, entertainment devices, prezentări ale celor mai noi jocuri pentru pasionații de gaming, dar și un segment dedicat copiilor, cu webinarii despre subiecte de actualitate prezentate pe înțelesul acestora.

Participarea la TECH EXPO, precum și la prezentările organizate pe cele patru scene este gratuită și se face baza înscrierii pehttps://www.techexpo.ro/.

Organizator

Cognizant Softvision
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by