Evenimentele business și profesionale care contează

International Iasi Arrhythmia Forum 2022

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 06 - 10 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Centrul de Simulare “Prof. Unv. Dr. Cristian Dragomir” UMF “Grigore T. Popa”

Locație 2

Online

Despre eveniment

Avem plăcerea de a vă invita la cea de a 3-a editie a International Iasi Arrhythmia Forum (IAF2022) care va avea loc la Iași, România, în perioada 6-10 aprilie 2022.

IAF este conceput ca o manifestare care-și propune pregătirea continuă a electrofiziologilor și cardiologilor din România și din regiunea mai mare a Europei Centrale și de Est. Programul va acoperi toate domeniile esențiale ale electrofiziologiei, de la simplu la complex. În plus, anul acesta, vor avea loc patru sesiuni speciale:Patologia inimii drepte,Pacing-ul sistemului excitoconductor,Insuficiența cardiacă: noi ghiduri, noi oportunitațișiTotul intervențional: cum să accesam invaziv fiecare zonă a inimii.Am fi încântați și onorați dacă ați putea accepta această invitație de a participa la conferința noastră.

Ne pregătim pentru mai multe scenarii în ce privește organizarea având în vedere incertitudinile legate de pandemia COVID-19. Conferința de anul trecut, IAF2021, a fost un succes datorită efortului remarcabil al tuturor lectorilor invitați si a susținerii partenerilor noștri. Au fost peste 1800 de participanți online din 64 de țări din întreaga lume, iar conferința a oferit 42 de credite EBAC/CME și a fost susținută deEuropean Society of Cardiology(ESC) șiHeart Rhythm Society(HRS).

Vă mulțumim anticipat pentru luarea în considerare a aceastei invitații și așteptăm cu nerăbdare să ne auzim cât mai curând posibil. Sperăm din tot sufletul să ne oferiți ocazia să vă urăm un bun venit la acest eveniment. Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră favorabil.

Pentru actualizări privind informațiile despre eveniment, vă rugăm să verificați periodic:iasi-arrhythmia.ro.

Detalii și înregistrare aici.

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by