Evenimentele business și profesionale care contează

ONE HOME, ONE PLANET

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

oct. 18 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Criza climatică este reală, este urgentă și toți putem contribui la rezolvarea ei.​​ Este timpul să actionăm nu imediat, nu mai tarziu, nu mâine, ci acum! Să lăsăm acțiunile să vorbească pentru noi. Credem că doar împreună putem reduce barierele și soluționa aceste provocări care, mai mult ca oricând, necesită o atenție urgentă. Scopul nostru este de a inspira acțiuni și a provoca schimbări în domeniile de criză climatică, inegalitate și lipsa resurselor, astfel încât să construim împreună o planetă mai bună și să creăm viitorul din care vrem cu toții să fim parte.

Organizat pe 18 octombrie 2021, ONE HOME, ONE PLANET (OHOP) este un eveniment virtual orientat spre acțiune, reunind peste 50 de participanți cu influență din diferite domenii, lideri din mediul ONG, de business, academic, administrație publică și reprezentanți IKEA România.

Prin ONE HOME ONE PLANET vom încerca să sprijinim politicile și acțiunile care pot avea cel mai mare impact asupra (energie regenerabilă, economie circulară și alimentele mai sustenabile). Suntem una dintre tot mai numeroasele organizații care încearcă să sprijine guvernele în implementarea schimbărilor necesare pentru a îndepărta efectele grave ale schimbărilor climatice, pentru oameni și planetă.

Organizator

IKEA

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by