Evenimentele business și profesionale care contează

Hackathon4Health

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

dec. 11 - 13 2020
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Despre eveniment

Hackathon4Health, inițiat de Johnson & Johnson Romania, este implementat anul acesta în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București (UMFCD) prin Centrul de Inovație și eHealth, cu care compania Johnson & Johnson România a semnat recent un parteneriat în domeniul e-Health, și Asociația Societatea Studenților în Medicina din București.

În continuarea experienței pozitive generate de primele trei ediții ale hackathon-ului Hackathon4Health, a parta ediție va avea loc în weekend-ul de11-13 decembrie 2020,în mediul online.

Rețeta succesului rămâne aceeași — un maraton pentru dezvoltarea de servicii de sănătate inteligente ce în secolul celei de-a 4-a revoluții industriale au nevoie doar de câteva ingrediente pentru a fi realizabile: minți agile, linii de cod și voință pentru implementare.

Romania este un important hub de IT în regiune și dorim să venim în sprijinul sectorului de sănătate alături de dezvoltatori software, designeri, oameni din mediul de afaceri și asociativ, factori de decizie, cercetători și asociații de pacienți.

Pentru a asigura continuitatea proiectelor dezvoltate în cadrul Hackathon4Health, vom oferi din nou primelor 3 echipe câștigătoare premii substanțiale în bani pentru a își putea dezvolta mai departe proiectele, alături de mentorat pentru primele 6 luni de implementare a proiectelor.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor peste 18 ani care au soluții privind problemele din domeniul medical pe temele stabilite pentru această ediție. Pe parcursul evenimentului, participanții vor face brainstorming de idei, vor crea prototipuri și vor putea pune în practică cele mai bune soluții pentru a contribui la prevenție, access la tratamente inovatoare, dispozitive medicale și, în același timp, să aducă beneficii socio-economice pentru români și societate.

Proiectul trebuie să se încadreze într-una din următoarele secțiuni:
a. Prevenţia şi tratamentul pacienţilor în specializările oncologie, hematologie, imunologie și scleroză multiplă
b. Sănătatea mintală şi îmbunătăţirea calităţii vieţii
c. Dispozitive medicale ale viitorului
d. Managementul și urmărirea pacientului de la diagnostic și tratament în timpul și după pandemia Covid-19

Selecția participanților se va face în baza a 3 criterii:
– Calificări profesionale și aptitudini tehnice
– Ideea de proiect transmisă odată cu aplicația și corelarea cu temele prioritare identificate
– Interesul pentru domeniul e-health și/sau al sănătății

Organizator

Centrul de inovație și e-Health
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by