Evenimentele business și profesionale care contează

Forum – Orașe inteligente pentru cetățeni: Soluții tangibile pentru orașe inteligente

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

ian. 27 2022
Expired!

Interval orar

10:00 am - 2:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Cel de-al doilea forum de schimb se axează pe rolul cetățenilor în crearea de soluții concrete pentru orașele inteligente. Acest forum de schimb este format din trei grupuri de discuții: Primul panel va reflecta asupra modului în care orașele inteligente permit o guvernare centrată pe cetățean, al doilea asupra instrumentelor digitale și a contribuțiilor cetățenilor pentru crearea unor spații urbane mai bune și al treilea asupra modului în care cetățenii se pot implica în orașele pentru a atinge obiectivele de dezvoltare durabilă.

Forumul de schimburi este un spațiu pentru a pune în discuție rolul orașelor inteligente în viitorul vieții urbane. Pentru cine sunt orașele inteligente? Cum pot soluțiile tehnologice să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor? Cum sprijină cercetarea din cadrul Centrului FinEst pentru orașe inteligente tranziția către orașe mai inteligente și mai durabile?

Forumul de schimb de experiență va reuni exemple de soluții tangibile pentru orașe inteligente, de la practicieni, reprezentanți ai orașelor și ai cercetării și instituțiilor. Multe dintre persoanele implicate fac parte, de asemenea, din programele de pilotare ale Centrului FinEst.

 

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by