Evenimentele business și profesionale care contează

Evenimentul final Digital SkillUp – ,,Calea către Deceniul Digital”

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

dec. 09 2021
Expired!

Interval orar

9:30 am - 12:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Înțelegerea tehnologiilor emergente, a puterii lor disruptive asupra societății și a întreprinderilor și a oportunităților care vor apărea este esențială pentru a oferi practici de perfecționare și pentru a atinge obiectivul Deceniului digital.

Evenimentul final Digital SkilUp va analiza practicile de perfecționare pentru tehnologiile emergente. În prima parte a evenimentului, vom prezenta perspectivele reprezentanților IMM-urilor, ale furnizorilor de formare, ale cetățenilor, ale factorilor de decizie politică și ale mediului academic, în încercarea de a răspunde la întrebări cum ar fi: Care este impactul tehnologiilor emergente asupra cetățenilor și întreprinderilor europene? Cum putem realiza un proces de perfecționare incluziv și durabil care să nu lase pe nimeni în urmă?

În cea de-a doua parte, ne-ar plăcea să vă ascultăm viziunea și ideile privind modul în care cetățenii europeni, IMM-urile și furnizorii de formare profesională pot profita la maximum de transformarea digitală și de integrarea tehnologiilor emergente în activitățile vieții de zi cu zi și în procesele de lucru.

Sesiunile interactive de discuții în grup vor facilita discuțiile cu publicul și veți avea ocazia să faceți schimb de contacte pentru o posibilă colaborare viitoare. Evenimentul va fi, de asemenea, o oportunitate pentru dumneavoastră de a înțelege cum să deveniți membru asociat al inițiativei Digital SkillUp și să sprijiniți misiunea acesteia.

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by