Evenimentele business și profesionale care contează

European Digital Commerce: The Heroes of the Retail World

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

sept. 29 2021
Expired!

Interval orar

9:30 am - 2:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Comerțul este în primul rând despre oameni. Brandul contează, însă în spatele lui se află mii de ore de muncă, provocări depășite, nopți nedormite, teste și eșecuri din care înveți.

European Digital Commerce: The Heroes of the Retail Worldscoate în față acești oameni și parcursul lor profesional. Ce au învățat de-a lungul anilor, cum aplică în viața de zi cu zi cunoștiințele dobândite, cum eficientizează operațiunile și ce secrete “behind the scenes” pot împărtăși vor fi doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul European Digital Commerce, ediția de toamnă.

Fiind în prag de Black Friday 2021, vom afla de la cei mai mari jucători cum s-au pregătit pentru această ediție, ce așteptări au, dar și ce mai poți face în ultimele săptămâni înainte de evenimentul anului în comerț.

Încă o premieră pentru EDC va fi și panelul “Stories of Failure”, în care antreprenori și C-levels din companii de succes vor povesti despre greșelile pe care le-au făcut, ce învățături au tras din ele, cum privesc eșecurile angajaților și cum ar trebui să reacționezi când ceva nu merge așa cum ți-ai dori.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile Ic Events: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by