Evenimentele business și profesionale care contează

European Digital Commerce

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mai 05 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Evenimentul European Digital Commerce powered byVTEXa devenit o piatră de hotar pentru întreaga industrie de retail din regiune, reunind sute de specialiști, zeci de vorbitori și ore de conținut premium. Pe 5 mai, pregătește-te pentru o zi întreagă cu dezbateri incendiare, prezentări practice și networking de calitate. Totul pentru a genera oportunități de afaceri și conținut valoros, exclusiv pentru tine.

Datorită interesului ridicat al conferințelor anterioare, EDC va acoperi întreaga zi cu panouri care analizează eficient diferitele verticale ale industriei, dar și keynote cu informații relevante, exclusive. Trei ore suplimentare pentru a învăța noi tendințe, noi instrumente utile pentru afacerea dvs. și pentru a interacționa cu cele mai titrate niveluri C din industrie.

Fashion, electroIT, DIY, FMCG & Grocery, sunt doar câteva dintre segmentele de comerț pe care le vom acoperi pe 5 mai. În plus, evenimentul va reuni specialiști SEO, PPC și experți în platforme de comerț electronic.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcțiile Ic Events: participanții vor putea vizita zonele Networking și Expo, interacționa cu toți ceilalți participanți și vor putea schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Practic, va fi o oportunitate grozavă de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii – totul în doar câteva clicuri.

Odată înregistrat, veți avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, veți găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și veți avea acces la Zona de Rețea până la sfârșitul lunii 6 mai.

De asemenea, împărtășim un mic secret: fiecare interacțiune acceptată îți trimite prin e-mail cartea de vizită virtuală a interlocutorului, astfel încât să nu pierzi niciodată contactul. Înregistrarea este gratuită!

Comerțul Digital European powered byVTEXeste organizat de VTEX Europa Centrală și de Est, în calitate de gazdă a evenimentului. VTEX este partenerAWS cu competența de vânzare cu amănuntul Amazon Web Services (AWS). Realizarea competenței de vânzare cu amănuntul validează și mai mult abordarea inovatoare a VTEX față de serviciile de comerț digital cu amănuntul și istoricul dovedit de succes global al clienților.

Alăturați-vă personal la eveniment și aveți acces complet la platforma evenimentului! Participarea online este deschisă tuturor, participarea personală este supusă aprobării gazdei.

Organizator

IC Events

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by