Evenimentele business și profesionale care contează

Ericsson Innovation Awards 2021

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

aug. 06 2021 - dec. 09 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Despre eveniment

Pe măsură ce lumea se bazează din ce în ce mai mult pe tehnologie, decalajul digital crește. Factorii economici, geografici, de gen și de acces au lăsat mari porțiuni ale populației globale într-un dezavantaj sever. Cauzele sunt multe, inclusiv lipsa infrastructurii, resurselor și costul ridicat al dispozitivelor. Provocarea dvs. este să identificați o divizare digitală și să dezvoltați o soluție pentru a o elimina.

Tinerii de pretutindeni vor putea contribui la rezolvarea unora dintre principalele provocări globale din ziua de astăzi și vor interacționa cu specialiștii Ericsson, care îi vor îndruma în elaborarea proiectelor lor, fiecare dintre ei (studenții) având oportunitatea de a-și dezvolta și de a-și exploata pe deplin potențialul.

Studenții, indiferent că urmează programe de licență, masterat sau doctorat, se pot înscrie la Ericsson Innovation Awards 2021 până pe data de 5 august 2021, în echipe de cel mult patru membri (membrii unei echipe pot studia la aceeași universitate sau pot fi înscriși la universități diferite, din țări diferite).

Dintre toate echipele înscrise, 14 se vor califica pentru semi-finală și vor avea la dispoziție 5 săptămâni pentru a-și pregăti proiectele, sub îndrumarea unor mentori din cadrul Ericsson.

Ulterior, 3 echipe vor declarate finaliste și vor avea la dispoziție alte patru săptămâni de lucru șimentoratîn care vor trebui să se pregătească pentru prezentarea finală a proiectelor lor în fața unui juriu compus din specialiști în domeniu proveniți din cadrul Ericsson dar nu numai.

Compania va oferi un premiu (suplimentar) de 2.000 de euro echipei (dintre cele trei finaliste) care va obține cele mai multe voturi pe social media, candidatura fiecărei dintre ele în parte fiind încărcată pe pagina de Instagram a concursului.

Organizator

Ericsson
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by