Evenimentele business și profesionale care contează

Energie inteligentă și sustenabilă

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

iul. 22 2021
Expired!

Interval orar

2:00 pm - 3:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Există o presiune tot mai mare asupra companiilor, de a-și reduce impactul asupra mediului înconjurător și de a colabora cu municipalitățile și furnizorii de tehnologie, în acest sens.

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicăriise întâlnește online, pentru o discuție despre problematica energiei inteligente și sustenabile, obiective naționale și modalități de implementare, dar șiposibilități de finanțare europeană a proiectelor verzi.

Prin urmare, vă invitămJoi, 22 iulie 2021, începând cuora 14.00,lao nouă întâlnire a comunității CLCCîn care, alături de specialiști în domeniu, vom aborda subiectulenergiei inteligente și sustenabile.

Printre subiectele de discuție se numără:transpunerea obiectivelor europene în materie de protejare a mediului, reducere a poluării, eficientizare și securitate energetică, în strategia națională;modalități de implementare facilă a energiei inteligente și sustenabile – soluții interdisciplinare, inovații și posibilități de finanțare europeană pentru proiecte verzi.

Organizator

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by