Evenimentele business și profesionale care contează

Endocrinologia – o altă abordare

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mart. 18 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Vă invităm la Cea de a V-a ediție a conferinței ENDOCRINOLOGIA, într-un demers care se dorește a fi o altă abordare. O abordare multidisciplinară, integrată, o interpunere între clinică, imagistică, anatomo-patologie, între prevenție și tratament medical și chirurgical.

Dedicăm un capitol endocrino-pediatriei și o sesiune separată tiroidei și modului în care a evoluat patologia tiroidiană în timpul pandemiei, definind totodată factorii care agresează această glandă importantă.

Și dacă vorbim despre pandemie, ce lecții ar trebui să învățăm, care sunt obstacolele care ne împiedică să ne apropiem de sfârșitul ei și care sunt beneficiile și riscurile vaccinării antiCOVID-19?

De la diabet zaharat la cardiologie, experții invitați vă dedică teme provocatoare și originale, dar în egală măsură utile practicii clinice.

Și pentru că recent a fost a fost lansat Planul Național de Combatere a Cancerului, vă invităm să aflați cele mai importante elemente ale acestui plan, într-o sesiune la granița dintre endocrinologie, oncologie, gastroenterologie și chirurgie.

Vă așteptăm alături de noi în această incursiune în Endocrinologie, care sperăm să vă incite interesul și să vă ofere oportunități de a vedea altfel viitorul.

Detalii și înscriere aici.

Organizator

Asociația de Endocrinologie Clinică din România

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by