Evenimentele business și profesionale care contează

Employer Branding Conference

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 13 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Hotel Radisson Blu
București

Despre eveniment

Employer Branding Conference, cel mai important eveniment despre brand-ul de angajator din Romania, revine pe pe 13 aprilie 2022, cu o editie speciala, dedicata Generatiei Z.

Chiar daca pana mai ieri vorbeam despre Generatia Z ca fiind generatia de copii si adolescenti ce vor forma un nou trend in randul angajatilor, iata ca membrii acestei generatii intra deja in campul muncii. Nascuti intr-o lume in plina digitalizare si cu acces nelimitat la Social Media, apreciaza flexibilitatea, instrumentele moderne de lucru si evolutia tehnologica a companiei. Sunt foarte determinati, pasionati si inovatori.

Cum sa atragem talentele Generatiei Z, care le sunt preferintele profesionale si comportamentele si mai ales cum sa ii pastram si sa ii crestem in organizatie vom afla de la specialisti din recrutare, employer branding, talent development si comunicare in cadrul editiei de primavara a Employer Branding Conference. Editia se va desfasura in format hibrid, cu audienta online si offline deopotriva.

Organizator

Lidl

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by