Evenimentele business și profesionale care contează

EBCon. – prima convenție regională online dedicată practicienilor din employer branding

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

iun. 18 2020
Expired!

Despre eveniment

Catalyst Solutions anunță organizarea primei convenții regionale dedicată practicienilor din employer branding, EBCon. (Employer Branding Convention 2020) care se va desfășura în mediul online, pe data de 18 iunie. Evenimentul va reuni peste 300 de profesioniști locali și internaționali, entuziaști ai HR, Marketing și Employer Branding și peste 13 speakeri dintre care 10 internaționali, care vor aborda tematici relevante pentru evoluția domeniului și vor crea o experiență valoroasă de învățare pentru practicienii de employer branding.

Puncte de interes laEBCon:

– Vor fi prezenți peste 13 speakeri locali și internaționali care vor aborda subiecte diverse pe parcursul evenimentului: de la cum putem deturna criza actuală în favoarea noastră, la cum putem face lobby pentru a obține bugete pentru crearea sau susținerea strategiilor de employer branding în contextul actual, până la cum ne putem împrieteni cu datele pentru a extrage insight-uri valoroase pe zona de HR sau cum putem crea content creativ și atractiv pentru candidați.

– Vor fi anunțați “Cei mai doriți angajatori în România”, conform rezultatelor studiului care anul acesta a adunat peste 18.000 de respondenți la nivel național. Studiul “Cei mai doriți angajatori” are cel mai amplu istoric pe piața forței de muncă din România, fiind desfășurat anual în ultimii 15 ani. Acesta vizează așteptările studenților și profesioniștilor de la angajatori, măsurând totodată și gradul de atractivitate al brandurilor, fiind un instrument indispensabil în schițarea strategiilor de employer branding ale organizațiilor care activează pe piața locală.

– Participanții vor putea accesa o rețea regională de profesioniști în employer branding pentru a împărtăși bune practici și a crește competența profesională.

Agenda evenimentului va reuni peste 13 speakeri locali şi internaţionali cu o vastă experiență în domeniu, care vor împărtăși participanților idei valoroase despre cum își pot îmbunătăți semnificativ brandul de angajator chiar și în situație de criză.

– Johnny Campbell – CEO/Co-Founder @socialtalent.com – În calitate de fondator și CEO al SocialTalent, cea mai importantă platformă de training de hiring skills din lume, Johnny lucrează cu unele dintre cele mai mari companii din lume (precum Intel, IBM și Ikea) pentru a induce excelență în procesul de recrutare și este unul dintre cei mai căutați speakeri pe tema angajării, datorită entuziasmului și dedicării lui.

– Emily Firth – Founder and Employer Brand Consultant @TheTruthWorks – Emily este un consultant în employer branding, cu peste 10 ani de experiență în agenții de advertising și fost Global Head of Employer Branding la Booking.com (câștigător al premiului „Cel mai bun brand de angajator 2019” la „LinkedIn 10K+ employees”)

– Dave Hazlehurst – Partner @Ph.Creative – Dave este un influencer și strateg recunoscut și co-autor al celei mai vândute cărți, „Getting Goosebumps”, un ghid pragmatic pentru marketingul de conținut pentru atragerea talentelor. Dave a susținut workshopuri, conferințe, expoziții și seminarii de recrutare la nivel înalt în Europa și America.

– David Thompson – Founder and Lead Consultant @PeopleBrandLTD – David are o experiență de 20 de ani în employer marketing și a ajutat la modelarea strategiilor de brand pentru companii blue-chip precum: Asda, The Telegraph, Autoglass sau AXA. În 2018, David și-a început propria afacere, PeopleBrand, oferind consultanță și coaching pentru angajatori.

– Rebecca Causey – Global Talent Marketing Lead @IBM care are peste 10 ani experiență în Talent Marketing & Acquisition.

– Oana Iordăchescu – Global T.A. Manager @Criteo cu peste 10 ani experiență în Talent Acquisition în industria IT.

– Modiara Kamps – EMEA Employer Branding & Recruitment Marketing – Consumer Tech @Amazon

– Robert Lewis – Employer Branding A.M. @L’Oréal cu peste 5 ani experiență în poziții similare la companii de top.

– Olga Wettler – CEE Employer Branding and Recruitment Manager @AmRest cu peste 5 ani expertiză în domeniu.

Persoanele interesate pot accesa site-ulwww.ebcon.ro unde pot afla mai multe informații despre eveniment și bilete. Până în data de 30 Mai, biletele se pot achiziționa la un preț redus.

Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by