Evenimentele business și profesionale care contează

Dreptul Tehnologiilor Financiare

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mai 12 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Conferinţa Internaţională de Dreptul Tehnologiilor Financiare este o platformă de dezbateri care examinează implicațiile juridice ale dezvoltărilor recente din industria serviciilor financiare sub impactul noilor tehnologii şi perspectivele de evoluție din această industrie.

La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile. Conferința se va concentra pe o gamă largă de subiecte legate de dreptul noilor tehnologii financiare.

Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi cei interesaţi să participe în cadrul uneia din cele două secţiuni să completezeformularul de participarepână la data de4 mai 2022.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii clickaici.

Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clickaici.

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clickaici.

Organizator

Societatea de Științe Juridice

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by