Evenimentele business și profesionale care contează

Data 4 Healthy Recovery Hackathon

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

iun. 18 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Data 4 Healthy Recovery este un program hackathon care urmărește să contribuie la o industrie europeană mai REZILIENTĂ și INOVATORĂ.
Hackathon își propune să găsească soluții creative la unele dintre cele mai presante provocări în sănătatea inteligentă. Provocările vor fi legate de diverse domenii, cum ar fi stocarea datelor de sănătate și soluții de analiză, dispozitive și aplicații de sănătate conectate, dispozitive de sănătate inteligente neconectate și alte aplicații (de exemplu, realitate augmentată / virtuală, biologie sintetică, imprimare 3D, nanotehnologie).

Printr-o serie de sesiuni de brainstorming și matchmaking înainte de hackathon, veți întâlni partenerii provocatori, veți cunoaște profunzimile provocărilor, vă veți adânci în problemă și veți trimite soluția la care veți lucra în timpul hackathonului de la 18 –20 iunie 2021!
Pregătește-te pentru cel mai intens maraton de hacking de 48 de ore pe care l-ai experimentat vreodată – plin de sesiuni de brainstorming, discuții interesante, mentori de top din industrie și o mulțime de alte distracții în stil hackathon!

Organizator

Asociația de Citometrie din România
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by