Evenimentele business și profesionale care contează

Curs Manager Proiect – Fonduri Europene Scriere și Implementare proiecte europene

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

feb. 14 - 22 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Cursul Manager Proiect este un program complex de pregătire, care își propune familiarizarea participanților cu întregul proces de derulare a unui proiect finanțat din fonduri europene: de la documentare și identificarea programelor europene și a surselor de finanțare disponibile, până la elaborarea cererii de finanțare, familiarizarea cu procesul de evaluare, procedura de contractare, organizarea echipei de proiect, începerea și derularea activităților, monitorizarea, raportarea, rambursarea cheltuielilor, închiderea proiectului și sustenabilitatea.
Sunt prezentate sursele directe de informare privind oportunitățile de finanțare, documentele de referință puse la dispoziție de finanțator, documentele de lucru, dar și practicile curente privind întocmirea și verificarea lor. Este urmărită cu atenție atragerea corectă în proiect a resurselor principale – resursele umane și materiale, prin proceduri specifice de gestiune a resurselor umane și proceduri de achiziții publice.
Participanții sunt încurajați să propună o idee de proiect încă de la începutul cursului, astfel încât să poată parcurge, împreună cu lectorul, toate etapele prezentate anterior.

Organizator

Euro Best Team

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by