Evenimentele business și profesionale care contează

Curs „Inovații în tratamentul și gestionarea tuberculozei rezistente la medicamente”

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

nov. 29 - 30 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Cursul online„Inovații în tratamentul și gestionarea tuberculozei rezistente la medicamente”, dedicat medicilor care vorbesc limba engleză,va fi organizat în perioada 29-30 noiembrie și 6-8 decembrie 2021.

Înscrierea participanților la acest curs va fi acceptată până la 02.11.2021prin formularul de înregistrare online:forms.office.com

Acest curs online este conceput pentru a dezvolta capacitatea specialiștilor TBC în managementul clinic al acestei afecțiuni pulmonare. Participanții la acest curs vor afla despre noile actualizări și recomandări date de OMS, precum și despre progresele recente, inovațiile și soluțiile digitale în managementul clinic și programatic al tuberculozei rezistente la medicamente.

Acest curs online este conceput pentru a dezvolta capacitatea specialiștilor în managementul clinic al tuberculozei. Participanții la acest curs vor afla despre actualizările din ghidurile și recomandările consolidate ale OMS, precum și despre progresele recente, inovațiile și soluțiile digitale în managementul clinic și programatic al TB rezistente la medicamente.

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by