Evenimentele business și profesionale care contează

#CoolHack

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 15 - 16 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Campus Codecool

Despre eveniment

#CoolHack este o competiție de tip hackathon pentru programatori juniori, cu maxim1 an experiență.A doua ediție a challenge-ului se va desfășura într-un interval de36 de ore, în perioada15-16 aprilie 2022, iar cele20 de echipeparticipante vor concura pentrupremii de peste 5000 de euro.

#CoolHack se adresează programatorilor juniori cu maxim1 an experiențăîn muncă. Nu contează dacă ai studiat programare înuniversitate,individualsauchiar la altă școală IT– noi, la Codecool, credem că un astfel de challenge tehnic ar putea fi superfunpentru participanți.

După ce finalizezi înscrierea completând formularul deaici, vei primi untest tehnic– știm că probabil nu te aventurezi într-o astfel de competiție fără a avea suficiente noțiuni de programare, dar vrem să ne asigurăm că menținem și un nivel minim optim între participanți.

Provocarea #CoolHack se va desfășura offline, în campusul Codecool din București, timp de 36 de ore.

La competiție vor participa 20 de echipe formate din 2-3 membri, programatori juniori cu maxim 1 an experiență.

Participanții își vor exersa creativitatea și abilitățile de lucru în echipă pentru ca împreună să dezvolte o soluție digitală cu aplicabilitate. La finalul sesiunilor de codare, fiecare echipă își va prezenta proiectul în fața unui juriu format din 5 membrii, iar evaluarea se va face pe baza a 3 categorii de criterii: tehnic, creativ și business.

Organizator

Codecool
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by