Evenimentele business și profesionale care contează

Controverse în ORL

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 15 - 16 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Pandemia de Covid 19 ne-a schimbat viețile tuturor în ultimii doi ani. A trebuit să ne adaptăm din mers la o nouă normalitate, atât acasă, cât și la serviciu. Specialitatea noastră, ORL, a înregistrat schimbări importante în protocoalele de diagnostic și tratament, în abordarea urgențelor chirurgicale, precum și a cazurilor complexe cu patologie cronică.

Am decis să reluăm seria Conferințelor SUUB cu abordarea, de această dată, a unor subiecte „disputate și discutate” asupra cărora nu există un consens general în protocoale. Ne referim aici la subiecte de oncologie cervicală precum abordarea clinică în gâtul clinic negativ, la adenopatia metastatică primitivă, la tumorile de lob profund parotidian, la abordul chirurgical deschis versus endoscopic în sinuzitele complicate, la tratament simptomatic versus tratament etiologic în sindromul vestibular acut, la tratamentul conservator versus tratamentul chirurgical în traumele craniofaciale etc.

Toate acestea și multe alte subiecte, sperăm noi interesante, vor fi abordate în cadrul acestei a 6-a Ediții a Conferințelor noastre. Programul va fi organizat pe secțiuni tematice, lectorii noștri vor fi, ca de obicei, personalități ale specialității noastre și ale unor specialități conexe, oferind acea erspectivă multidisciplinară cu care v-am obișnuit. Vom prezenta, desigur, și cazuri clinice particulare pe care vom încerca să le abordăm într-o manieră interactivă.

Scopul nostru este de a demonstra că soluția terapeutică în aceste cazuri controversate poate fi găsită doar gândind împreună cu mai multe minți la aceeași problemă. Vom fi bucuroși să ne revedem online la Ediția a VI-a a Conferințelor SUUB, 15-16 aprilie 2022, amintindu-ne de starea de emulație științifică de la conferințele precedente.

Organizator

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București.

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by