Evenimentele business și profesionale care contează

Congresul: Just breathe! Pacientul brahicefalic

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mart. 26 - 27 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Asociația Societatea Română de Urgențe și Terapie Intensivă Veterinară (RoVECCS)organizează în perioada 26-27 martie 2022,Congresul: Just breathe! Pacientul brahicefalic.

Just Breathe este numele celei de-a 7-a ediții a congresului RoVECCS și va avea ca subiect principal pacientul brahicefalic.

Odată cu explozia „modei” câinilor cu bot aplatizat, s-au ivit și o serie de probleme pe care le întâlnim din ce în ce mai des și pe care am hotărât să le abordăm în această ediție.

Congresul se va desfășura la fel ca anul trecut, în spațiul virtual. Pentru a doua oară ne bucurăm să fim găzduiți de către VIN, cea mai mare platformă veterinară care oferă resurse extrem de valoroase membrilor săi.
Nu este necesar să fiți membri VIN pentru a vă înscrie la congres, tot ce aveți de făcut este să urmați instrucțiunile primite ulterior înscrierii, instrucțiuni care vor fi comunicate pe adresa de e-mail.

Congresul va fi structurat în 2 zile de conferință, cu prezentări susținute de 7 lectori diplomați, un rezident și o asistentă-șefă. Locurile sunt limitate, pentru a permite o bună desășurare a evenimentului live. Prezentările vor fi numai în limba engleză, deoarece ele vor fi găzduite pe plaforma din SUA.

 

Mai multe detalii aici.

Organizator

Asociația Societatea Română de Urgențe și Terapie Intensivă Veterinară

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by