Evenimentele business și profesionale care contează

Congresul de Cardiologie Preventivă ESC 2021

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 15 - 17 2021
Expired!

Despre eveniment

Cel mai important congres internațional privind cardiologia preventivă – Cardiologie Preventivă ESC 2021 – se va desfășura anul acesta în perioada 15-17 aprilie.

Inițial numit EuroPrevent, Congresul ESC Preventive Cardiology este congresul anual al Asociației Europene de Cardiologie Preventivă (EAPC) al ESC. Societatea Europeană de Cardiologie este liderul mondial în descoperirea și diseminarea celor mai bune practici în medicina cardiovasculară.

ESC Preventive Cardiology se străduiește să ofere cele mai noi știri și științe, de la prevenție, epidemiologie și știința populației la reabilitare cardiacă și exerciții, cercetări de bază și translaționale la cardiologie sportivă, pentru profesiile aliate din domeniul sănătății: cardiologi, medici generaliști, decidenți politici, oameni de știință de bază și cercetători tineri.

Tema principală a Congresului anul acesta este „Modularea riscului cardiovascular”.

Pe lângă sesiunile prezentate pregătite de secțiunile EAPC (prevenire secundară și reabilitare, știința populației și sănătate publică, cardiologie și exerciții sportive, îngrijire primară și gestionarea factorilor de risc) organizatorii vor colabora cu cadre medicale din fizioterapie, psihologie, asistență medicală și științe nutriționale.

în cadrul acestei ediții, organizatorii anunță că vor aloca mult timp pentru dezbateri și discuții, punând accentul pe interacțiunea în direct în timpul sesiunilor, cu cei interesați să participe la eveniment.

Programul va cuprinde:

  • Discuții moderate ce integrează întrebări live și comentarii pentru a fi discutate cu prezentatorii;
  • Cazuri live, transmise în flux de la experții colaboratori;
  • Sesiunile scurte și concentrate vor introduce liderii din domeniul lor cu prezentarea celor mai importante fapte în termen de cinci minute, urmate de o discuție în baza întrebărilor lansate de participanții înscriși la eveniment;
  • Teste și sondaje live.

Programul amănunțit poate fi consultat pe digital-congress.escardio.org iar înregistrarea la eveniment este posibilă completând FORMULARUL.

Directorii de congres:

  • Martin Halle – Președintele Asociației Europene de Cardiologie Preventivă;
  • Ana Abreu – Președintele Comitetului Programului Congresului;
  • Nicolle Kränkel – Co-președinte al Comitetului pentru Programul Congresului.

 

Organizator

European Association of Preventive Cardiology
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by